Υφαμένες Webbing πολυεστέρα σχεδίων ανυψωτικές σφεντόνες πολυεστέρα σφεντονών 2T με δύο μάτια

Τόπος καταγωγής Κίνα Jiangsu
Μάρκα Slingman
Πιστοποίηση TUV ISO CE GS
Αριθμό μοντέλου Tswb02-7
Ποσότητα παραγγελίας min 500
Τιμή Negotiate
Συσκευασία λεπτομέρειες Η ταινία με το εξωτερικό χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης 30-45 ημέρες από τη διαταγή που επιβεβαιώνεται
Όροι πληρωμής T/T, D/P
Δυνατότητα προσφοράς 20000 ανά μήνα
Λεπτομέρειες
Τύπος Webbing σφεντόνα Μορφή Επίπεδος
Πιστοποίηση CE GS TUV ISO Υλικό Πολυεστέρας
χρώμα πράσινος Πρότυπα En1492-1 2000
Ετικέτα Μπλε Σχέδιο Οριζόντια υφαμένο webbing σχεδίων
Ανυψωτικός τύπος ματιών Δίπλωμα του 1/2 των ματιών από μια πλευρά Παράγοντας ασφάλειας 7 έως 1
Θέση προέλευσης Jiangsu Κίνα
Υψηλό φως

webbing ανυψωτικές σφεντόνες

,

επίπεδες ανυψωτικές σφεντόνες Ιστού

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

2T με webbing δύο ματιών ζωνών σφεντονών πολυεστέρα ανυψωτικών σφεντονών σφεντονών το λουρί

 

 

2T
Πλάτος 50mm ή 60mm
Μήκος Σαν αίτημα πελατών
Χρώμα Πράσινος
Πρότυπα En1492-1 2000
Πιστοποίηση CE GS TUV ISO
Παράγοντας ασφάλειας 7 έως 1, και μπορούμε να κάνουμε 5 έως 1, 6 έως 1 και 8 έως 1 επίσης.
Συσκευασία Η ταινία με το εξωτερικές χαρτοκιβώτιο και την παλέτα

 

 

Πλεονεκτήματα προϊόντων:

 

1 υψηλή ίνα πολυεστέρα αντοχής 100%. Διπλός μια ίνα πρώτης ύλης κατηγορίας.

2 διπλές σφεντόνες πτυχών. Φυσικά, μπορούμε να κάνουμε μια πτυχή, τρεις πτυχές και τέσσερις πτυχές επίσης.

3 με την ενίσχυση στην ανύψωση των ματιών.

ράβοντας νήμα πολυεστέρα 4 100%.

 

 

Ικανότητα

 

Η σφεντόνα πρέπει να είναι και οι δύο αρκειές μακρύς και αρκετά ισχυρές για το φορτίο και τη μέθοδο εκσφενδόνισης. Εφαρμόστε τον παράγοντα τρόπου για τη μέθοδο εκσφενδόνισης. Για τη χρήση στις θερμοκρασίες που υπερβαίνουν 80°C ή κάτω από 0°C αναφερθείτε στις οδηγίες προμηθευτών. Εάν οι σφεντόνες χρησιμοποιούνται στη ρύθμιση πολυ-ποδιών η γωνία διαμόρφωσε μεταξύ των ποδιών δεν πρέπει να είναι λιγότερο από 30° ή μεγαλύτερος από 90°. Εάν το γδάρσιμο, η θερμότητα που παράγονται από την τριβή ή η κοπή από τις άκρες ή τις γωνίες είναι πιθανή, επιλέξτε μια σφεντόνα που εγκαθίσταται με τα προστατευτικά μανίκια ή/και την κατάλληλη συσκευασία χρήσης.

 

 

 

 

 

Υφαμένες Webbing πολυεστέρα σχεδίων ανυψωτικές σφεντόνες πολυεστέρα σφεντονών 2T με δύο μάτια 0Υφαμένες Webbing πολυεστέρα σχεδίων ανυψωτικές σφεντόνες πολυεστέρα σφεντονών 2T με δύο μάτια 1Υφαμένες Webbing πολυεστέρα σχεδίων ανυψωτικές σφεντόνες πολυεστέρα σφεντονών 2T με δύο μάτια 2Υφαμένες Webbing πολυεστέρα σχεδίων ανυψωτικές σφεντόνες πολυεστέρα σφεντονών 2T με δύο μάτια 3Υφαμένες Webbing πολυεστέρα σχεδίων ανυψωτικές σφεντόνες πολυεστέρα σφεντονών 2T με δύο μάτια 4

 

 

Υφαμένες Webbing πολυεστέρα σχεδίων ανυψωτικές σφεντόνες πολυεστέρα σφεντονών 2T με δύο μάτια 5Υφαμένες Webbing πολυεστέρα σχεδίων ανυψωτικές σφεντόνες πολυεστέρα σφεντονών 2T με δύο μάτια 6

 

Επιθεωρήστε τις σφεντόνες κάθε μέρα πριν τη χρήση, ψάχνοντας:

 

Να λείψει ή η δυσανάγνωστη ετικέττα ταυτότητας λείωσε, απανθράκωσε ή συγκόλληση-τις περιοχές
Το οξύ ή το αλκάλιο καίει τις τρύπες, τα δάκρυα, τις περικοπές, τις εμπλοκές ή τα ενσωματωμένα μόρια που σπάζουν ή που φοριούνται κόμβοι ένδυσης ή επιμήκυνσης ραψίματος υπερβολικοί λειαντικοί ή εύθραυστες περιοχές που σπάζουν, που διαβρώνονται, που κοιλαίνουν διαστρεβλωμένες συναρμολογήσεις. Μην χρησιμοποιήστε τις φορεμένες ή χαλασμένες σφεντόνες ή τις συνδέσεις. Τους απορρίψτε ή επισκευάστε. Η χρήση έβλαψε τις σφεντόνες μόνο αφού επισκευάζονται, επισκευασμένος, και η απόδειξη δοκιμασμένος από τον κατασκευαστή σφεντονών ή ένα καταρτισμένο πρόσωπο. Κρατήστε τα πιστοποιητικά της δοκιμής απόδειξης.

 

Οι απαιτήσεις συντήρησης είναι ελάχιστες. Οι σφεντόνες ζωνών μπορούν να καθαριστούν με το σαφές νερό. Θυμηθείτε ότι οι αδύνατες χημικές λύσεις θα γίνουν όλο και περισσότερο ισχυρότερες από την εξάτμιση. Τακτικά επιθεωρήστε τις σφεντόνες ζωνών και, σε περίπτωση ακόλουθων ατελειών, αναφέρετε τη σφεντόνα σε ένα ικανό πρόσωπο για τη λεπτομερή εξέταση: δυσανάγνωστα σημάδια χαλασμένος, ή webbing περικοπών χαλασμένο ή χαλαρό ράψιμο ζημία θερμότητας εγκαύματα χημική ζημία ηλιακή υποβάθμιση χαλασμένες ή παραμορφωμένες συναρμολογήσεις τελών.

Υφαμένες Webbing πολυεστέρα σχεδίων ανυψωτικές σφεντόνες πολυεστέρα σφεντονών 2T με δύο μάτια 7Υφαμένες Webbing πολυεστέρα σχεδίων ανυψωτικές σφεντόνες πολυεστέρα σφεντονών 2T με δύο μάτια 8Υφαμένες Webbing πολυεστέρα σχεδίων ανυψωτικές σφεντόνες πολυεστέρα σφεντονών 2T με δύο μάτια 9Υφαμένες Webbing πολυεστέρα σχεδίων ανυψωτικές σφεντόνες πολυεστέρα σφεντονών 2T με δύο μάτια 10Υφαμένες Webbing πολυεστέρα σχεδίων ανυψωτικές σφεντόνες πολυεστέρα σφεντονών 2T με δύο μάτια 11Υφαμένες Webbing πολυεστέρα σχεδίων ανυψωτικές σφεντόνες πολυεστέρα σφεντονών 2T με δύο μάτια 12

 

1.  Q: Ποια είναι τα πλεονεκτήματά σας σε όλους αυτούς τους κατασκευαστές;

 

Α: Θησαυρός και προσπαθούμε να καταλάβουμε όλες τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας και να επιδιώξουμε να σφυρηλατήσουμε μια μακροπρόθεσμη επαγγελματική σχέση με τους. Η ικανοποίηση κάθε πελάτη είναι ο κύριος σκοπός και το κίνητρό μας στη διεύθυνση της επιχείρησής μας.

 

2.  Q: Τι είναι χρονική ανοχή για τα προϊόντα;

 

Α: Σύμφωνα με την ποσότητα και τα προϊόντα διατάζετε, κανονικά 7~35days, και επιλέγουμε την καλύτερη αποστολέα για να παρέχουμε την υπηρεσία και για τους δύο από μας.

 

3.  Πώς να διατάξει;

 

Είμαστε διαθέσιμοι μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρακαλώ ελεύθερου να μας στείλει τα αιτήματά σας, και θα είναι συμπαθητικό σας να μας ενημερώσετε απαρίθμησε τα αιτήματα εάν έχετε. Παραδείγματος χάριν, μέγεθος των αγαθών, συσκευασία και qty κάθε στοιχείου.

 

4.  Q: Ποιες είναι οι πληρωμές σας;

 

Α: Πληρωμές: μπορούμε να δεχτούμε T/T, L/C.

 

5.  Q: Παρέχετε το ελεύθερο δείγμα;

 

Α: Μπορούμε να σας παρέχουμε το ελεύθερο δείγμα εάν η αξία είναι μικρή, αλλά καταβάλλετε την αμοιβή για το φορτίο.

 

6.  Q: Πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε την ποιότητα των προϊόντων που διατάζουμε;

 

Α: Έχουμε τη μηχανή δοκιμής και μπορούμε να κάνουμε τη δοκιμή για όλα τα προϊόντα που διατάζετε, και σας παρέχουμε το ποιοτικό πιστοποιητικό.

 

7.  Q: Μπορούμε να έχουμε μια επίσκεψη στο εργοστάσιό σας;

 

Α: Καλωσορίστε στο εργοστάσιό μας, και παρέχουμε την υπηρεσία επανάληψης.